Pàgines

dimarts, 25 de novembre del 2014

Twitter




Avui us vull parlar de Twitter

Twitter, és una xarxa Social que ens permet poder compartirt idees, frases que t'hagin cridat l'atenció o posar el link d'un article que t'interessi amb la idea principal d'aquest.
amb aquesta xarxa pots seguir a altres persones que comparteixen amb tu la professió, les aficions o a persones dels medis de comunicació, diaris, partits polítics, etc., i veure les coses que pengen o les idees i opinions que tenen sobre certs temes de l'actualitat.
si hi ha alguna persona que ha twittejat alguna opinió, idea... que t'interessi i la vols tenir al teu perfil, tens la opció de retwittejar-la, és a dir, que aparegui en el teu perfil però apareixent amb la foto de perfil de la persona que ho ha twitejat.
Per altra banda si algun tweet el vols guardar de manera que sempre el poguis trobar, el pots marcar com a Favorito, d'aquesta manera no apareixerà emn el teu perfil però si que el tindràs guardat en l'apartat de favoritos. 

Espero que us hagi servit i us convido a que tingueu un twitter per estar més assebentats d'aspectes que potser no surten als mitjans de comunicació com pot ser la televisió o la ràdio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada