Pàgines

dimecres, 5 de novembre del 2014

Google Drive




















Google Drive ,es una aplicació de Google, que ens permet emmagatzemar full de càlcul, documents i presentacions, i poder-ho tenir disposar des de qualsevol ordinador i des de qualsevol lloc.

Google Drive guarda tots els documents al servidor de Google. Permet poder enviar per correu electrònic i poder compartir-los amb altre gent, per així poder treballar sobre el mateix document més d'una persona alhora.

A mesura que hi vas treballant, es va guardant automàticament al núvol.

A continuació us deixarè tres exercicis fets amb el Google Drive.

1a activitat - Presentació

Per crear una presentació, la va crear un membre del grup des de Google Drive i la va compartir amb la resta del grup. Un cop totes vam fer la presentació, una de nosaltres la va penjar al Slideshare, de la qual ens vam tenir que crear un compte nou, i des d'auesta pàgina vam agafar el codi embed i la vam copiar al l'entrada del blog.



2a activitat- Document

Per crear el document, vam seguir els mateixos passos que per fer la presentació, però a l'hora de publicar-ho al blog, vam anar a la barra d'eines on posa "fitxer" -> "insereix" i, d'allà vam agafar el codi embed, i ja vam continuar realitzant els mateixos passos que en la presentació.



3a activitat - Formulari

En el cas del Formulari, seguirem els mateixos passos que vam seguuir per penjar el document.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada