Pàgines

dissabte, 22 de novembre del 2014

Conferència: Les tauletes digitals a l'aula

L'últim dia de la setmana PRE, ens van venir uns professors, JOrdi Bigas i la Marta Palet, de l'escola Mare de Déu de la Mercé a fer-nos una conferència sobre una nova de treballar que estan utilitzant ells amb els seus alumnes, que consisiteix en treballar els racons de treball de les llengües i de matemàtiques amb les noves tecnologies com poden ser els Ipads. No tots els racons tenen Ipads, per la qual cosa els infants passant pels diferents racons de treball.

No només han incoporat els Ipads en l'aprenentatge dels infants. sinó que cada mestre del claustre d'Infantil i Primària tenen un Ipad personal on tenen tota la inofrmació relacionada amb l'escola i amb els alumnes.

Per finalitzar la conferència ens van ensenyar difrents apps que tenen ells al Ipad i que utilitzen, aixi com que a principi de curs tenen un pressupost per baixar-se aplicacions, aquest pressupost és per Infantil iPrimària per la qual cosa han de prioritzar aplicacions.

Finalment, ens van ensenyar una pàgina web, on els mestres es poden registrar i crear material per els seus alumnes de manera totalment gratuïta.  Us deixo el link de la pàgina web: www.educaplay.com 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada