Pàgines

dimarts, 25 de novembre del 2014

Editor de Vídeo del Youtube

En aquesta entrada m'agradaria poder-vos explicar mes o menys el funcionament de l'editor de vídeos del youtube. 

Aquest editor és molt senzilld'utilitzar i et permet penjar fàcilment vídeos amb la teva compte a la plataforma audiovisual Youtube.

Primerament per poder realitzar qualsevol tasca amb l'editor s'haurà d'haver iniciat sessió al youtube. Si tens una coimpte google ja tens una compte youtube, en el cas contrari, t'hauràs de crear un compte utilitzant la teva adreça de correu electrònic.
Un cop iniciada sessió a la part de dalt a la dreta trobarem una casella on posa "Pujar", hi clicarem i ens portara a una finestra on decidirem quin tipus de vídeo volem realitzar.
Seguidament, agafarem els videos que volguem editar i els col3locarem a la part inferior per començar amb la nostra tasca.
A la part superior a la dreta sempre tindrem una pantalla de video de Youtube on podrem anar mirant com ens està quadant l'edició del nostre vídeo o videos.
Un cop acabada l'edició a la part superior posarem els nom del nostre vídeo i li donarema  a publicar, per tal de pujar-lo a Youtube i el pogui mirar qualsevol persona.

Espero que us hagi servit aquest petit tutorial de com funciona l'editor. a continuació us deixo un tutorial que he trobat al youtube i que a mi em va servir molt.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada