Pàgines

dijous, 30 d’octubre del 2014

Si nosaltres hi creiem, el canvi serà possible!

M'agradaria deixar-vos aquest petit vídeo, que he realitzat amb unes companyes per un treball d'educació física, sobre com voldríem nosaltres, com a mestres, que fos la metodologia de treball a l'educació dels més petits.

Nosaltres apostem per una metodoloagia de treball que aporti als alumnes experiències, per tal de que amb les seves pròpies experiències integrin molt millor els aprenentatges que aniran fent al llarg de la seva eescolarització a l'escola.

Espero que us agradi.




diumenge, 26 d’octubre del 2014

Endevinalla


La Maria Vergés i jo, Laura Mulero, hem fet un video d'una endevinalla. 

Esperem que us agradi.

"Vagi on Vvagi, sempre porto el meu fill a la panxa, qui sóc?




dissabte, 25 d’octubre del 2014

Descripció d'una companya

El professor de COED, ens va proposar fer una descripció d'una companya.

Jo vaig descriure a la meva companya Maria Vergés. Aqui us deixo la meva descripció.


La Maria té vint anys i té una germana amb la que es porta molt bé. Igual que jo va fer batxillerat,després va fer el cicle formatiu de grau superior en tècnic d’educació infantil i ara està estudiant Educació Infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Esport i de l’Educació de Blanquerna de la universitat Ramon Llull de Barcelona. Cada dia fa una hora i mitja de viatge per venir a estudiar ja que viu en un poble, Parets del Vallés, on viu des dels tres anyets.  
És una noia primeta i esvelta. Té la cara allargadeta amb les faccions finetes que li fan una careta dolça. Té els ulls grans i marrons i un nas no gaire gran. Té una boca ni molt gran ni molt petita i unes dents ben blanquetes. Té el cabell llarg i castany i normalment el porta sense recollir deixant la seva llarga cabellera solta.

Té un caràcter molt bo i ara us ho diré el perquè: És una persona alegre, divertida i passa la major part del dia amb un somriure a la cara. És molt treballadora i transmet molta confiança per poder explicar-li qualsevol cosa que t’angoixi, que ella tindrà aquelles paraules que et faran sentir una miqueta millor. Té un to de veu fluixet i pausat  que et transmet pau i tranquil·litat.

dissabte, 18 d’octubre del 2014

Les etiquetes

Per tenir més organitzat el blog, a cascuna de les entrades que realitzem li posem una sèrie de paraules, que per nosaltres siguin claus i relacionades sempre amb el contingut de les entrades 

Les etiquetes serveixen per a que si un lector entra al teu bloc i vol llegir una entrada en concret, al lateral de la dreta de la pàgina hi trobarà una lista amb totes les etiquetes que hagis posat a cadascuna de les entrades publicades al blog. d'aquesta manera només clicarà en la paraula que ell volgui i li portarà a totes les entrades que tinguin aquella etiqueta, d'aquesta manera s'acurten les entrades.

Per posar una etiqueta,en el cas d blogger, hem de seguir els següents passos:


  1. Un cop a la pàgina del bloc, anar a la part superior dreta de la pàgina i clicar a "Dissenya".
  2. A la pàgina on ens porti hi anirem al menú lateral esquerre i clicarem en entrades.
  3. Clicarem l'entrada que volguem i al mnú que trobarem a la part lateral dreta, anirem on diu etiquetes i hi escriurem les paraules clau i relacionades amb el text de l'entrada.










dissabte, 11 d’octubre del 2014

Cançó: La sardana de l'avellana

Us deixo un altra partitura d'una cançó titulada "La sardana de l'avellana".
La partitura està elaborada amb el programa "noteflight"


Cançó: "Mireu els meus ànecs"

En aquesta entrada us penjo la partitura de la cançó infantil "Mireu els meus ànecs" que he realitzat a la classe de música. Per realitzar la partitura he utilitzat el programa "Noteflihgt"


 

dimecres, 1 d’octubre del 2014

Webquest

Les webquest és un recurs didàctic que utilitzen els mestres per treballar el treball cooperatiu i les responsabilitat individual de cada membre del grupdel treball, a partir de la recerca d'informació d'Internet per l'elaboració d'una serie d'activitats relacionades amb un tema en concret.

Visitant la pàgina www.edu3.cat, he trobat aquest video que parla sobre les webquests.




Edu3.cat